top of page

Laser ontharing

Welkom op de pagina voor laser ontharing van onze Beauty Bar. Wij bieden geavanceerde laser ontharingsbehandelingen om u te helpen een gladde en haarvrije huid te bereiken. 

Wat is Laser Ontharing?

Laser ontharing is een veilige en effectieve methode om ongewenst haar permanent te verminderen. Met behulp van geconcentreerde lichtstralen richten we ons op de haarzakjes, waardoor de haarwortels worden vernietigd en verdere haargroei wordt voorkomen.

Meer informatie
Laser ontharing: Welkom
Laser Ontharing

Voordelen van Laser Ontharing

Permanent Resultaat

Geniet van een gladde huid zonder de noodzaak van regelmatige scheer- of waxbeurten

Tijdbesparend

Geen dagelijkse of wekelijkse ontharingsroutine meer

Comfort

Minder pijnlijke ervaring in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden

Geschikt voor Alle Huidtypes

Onze geavanceerde apparatuur zorgt voor veilige en effectieve behandelingen voor elk huidtype

Laser ontharing: Diensten

Hoe kan ik me voorbereiden op de laserbehandelingen?

Vooraf

Voorafgaand aan de eerste behandeling, krijg je altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek informeren we je over de behandeling, wat te verwachten en krijg je de ruimte om vragen te stellen over de behandeling. Daarnaast doen we altijd testpulsen. Dit betekent dat we een klein stukje van het gebied gaan behandelen. Op deze manier kan je ervaren hoe het is om behandeld te worden en kunnen wij zien welke stand van de laser het meest effectief is om de behandeling mee te starten. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste behandeling.

Advies voor de behandeling 

Uiteraard zullen wij ter voorbereiding ook een aantal adviezen meegeven. Bijvoorbeeld hoe ver voor de behandeling waxen en epileren van het te behandelen gebied niet meer gewenst is en wat je nog meer kunt doen om de behandeling zo effectief en prettig mogelijk te maken. 

 Maak tot 6 weken voor de behandeling geen gebruik van de zonnebank 

Tevens raden wij aan om 6 weken voor de behandeling het te behandelen gebied niet bloot te stellen aan te veel zonlicht of onder de zonnebank te gaan. Ook het gebruik van zelfbruinende crèmes raden wij af. Hoe lichter de huid is, hoe groter het contrast met de haartjes die daardoor meer energie opnemen. Dit maakt de behandelingen effectiever. Hiermee bedoelen we niet dat je helemaal niet in de zon mag komen met het behandel gebied. Dit betekent dat je geen uren in direct zonlicht mag doorbrengen met het gebied dat je wilt laten behandelen.

Scheer de haartjes af voor de behandeling

Op de avond voor de behandeling vragen wij om het te behandelen gebied zo glad mogelijk te scheren. Hierdoor gaat de warmte van de laser direct naar de haarwortels wat de behandeling effectiever maakt en minder pijnlijk. De warmte voel je namelijk het beste op het huidoppervlak en door het scheren trekt de warmte dieper in de huid.

Zorg dat je ontspannen bent

Je zult tijdens de behandeling minder pijnprikkels voelen als je uitgerust en ontspannen de behandeling in gaat. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je te laten ontspannen door je volledig op je gemak te stellen voor en tijdens de behandeling.

Laser ontharing: Lijst

Prijslijst

Laser ontharing: Bookings Widget

Risico's bij laser ontharing

Alvorens met een behandeling te beginnen, dient de eerste consultatie om de onderstaande contra-indicaties te identificeren: 

 • Gebruine de huid

 • Fotosensibiliserende behandeling (Roaccutane, cortisone, antibioticum, enz.) 

 • Herpes 

 • Huidinfecties of -ziekten 

 • Huidletsel 

 • Tatoeage (moet bedekt worden) 

 • Zwangerschap 

 • Tijdens borstvoeding 

Eventuele risico's

Laserontharing kan een risico vormen voor de huid als bepaalde regels niet worden nageleefd. Maar deze risico’s zijn altijd gering omdat de laser alleen de oppervlakkige huidlagen bereikt. 


Hier volgen de situaties die het risico op depigmentatie, hyperpigmentatie, brandwonden of huidinfectie verhogen: 

 • Verkeerde laserkeuze: gebruik de Alexandrite-laser bijvoorbeeld niet bij een donkere huid 

 • Verkeerde laserinstelling: te veel fluentie kan de huid verbranden 

 • Zonnen: verandering van pigmentatie en/of verbranding 

 • Tatoeage: verandering van pigmentatie en/of verbranding 

 • Fotosensibiliserende behandeling (Roaccutane, cortisone, antibioticum, enz.): verandering van pigmentatie en/of verbranding 

 • Herpes 

 • Huidinfecties of -ziekten 

 • Huidletsel 

 • Oogletsel als u geen beschermende bril gebruikt 

Tot nu toe is er geen concreet bewijs over de risico’s van laserontharing bij zwangerschap en borstvoeding. Dit zijn fundamentele contra-indicaties. 

De meest voorkomende bijwerkingen, zoals lichte irritatie, jeuk of zwelling van de huid, verdwijnen enkele uren na de behandeling. ​​

Laser ontharing: Tekst

FAQ

Veelgestelde vragen

Is laser ontharing veilig?

Ja, onze behandelingen zijn veilig en worden uitgevoerd door getrainde professionals.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit varieert per persoon en per gebied

Vraag

Geef hier het antwoord op de vraag. Zorg ervoor dat je duidelijk en beknopt schrijft. Zo help je zo efficiënt mogelijk je bezoekers verder. Overweeg om een paar voorbeelden of beeldmateriaal toe te voegen om ervoor te zorgen dat alle gebruikers de informatie volledig kunnen begrijpen.

Laser ontharing: FAQ
bottom of page