top of page
IMG_1224_edited.jpg

Brow Bar

"Great eyebrows don’t happen by chance, they happen by appointment"

Brows speak louder than words” zegt eigenlijk al genoeg, want verzorgde wenkbrauwen zijn zo belangrijk, ze bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht.

Wil je graag wenkbrauwen perfect op maat dan ben je aan het goede adres. Brow Bar & Beauty is namelijk gespecialiseerd in het shapen en verven van wenkbrauwen. Aan de hand van een eerste kennismakingsgesprek wordt de juiste vorm en kleur bepaald.
Dit kan gaan over een natuurlijke aangepaste wenkbrauwboog tot de perfect afgelijnde variant. Professionaliteit, hygiëne en kwaliteitsproducten staan voorop en zij zal dan ook uitgebreid de tijd nemen voor een behandeling op maat.
Naargelang de haargroei heeft men om de 4 – 6 weken een nieuwe brow modelling/styling nodig.

Brow: Diensten

Microblading, Microshading, Powder Brows & Ombré Brows

Gezonde oplossingen, op maat gemaakt

MICROBLADING

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Bij deze technieken tekenen we elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment passend bij jouw eigen wenkbrauwhaartjes, wordt er rekening gehouden met de vorm van het gezicht en wordt de natuurlijke haargroei gevolgd. Hierdoor wordt een mooi en natuurlijk resultaat verkregen.

MICROSHADING

Microshading is een behandeling waarbij we 2 technieken combineren.

  • Shading

  • Hairstrokes

Met enkel hairstrokes kan je niet altijd genoeg opvulling bieden en daardoor is deze techniek ideaal. We zetten tussen de haartjes nog wat schaduw om zo meer opvulling te bieden. Dit kan zeer naturel of zeer intens dit is je eigen keuze en wordt op je 1ste afspraak uitgebreid besproken en aangetoond.

Klanten waarbij er bijna geen natuurlijke haren aanwezig zijn of waarbij we een correctie moeten uitvoeren zullen we bijna altijd microshading uitvoeren of volledige shading. Dit omdat geheelde resultaten veel mooier en egaler zijn als er bijna geen natuurlijke haren aanwezig zijn.
Hier is het ook zo dat de kleur 100% intens is meteen na de behandeling maar nog zal verlichten na 1 week tot -50/60%. Deze behandeling blijft 1-2jaar en moet 1x per jaar opgefrist worden door een jaarlijkse touch-up.

POWDER BROWS

Bij deze techniek gaan we de wenkbrauw volledig schaduwen door middel van verschillende naaldjes die met pigment kleine pixels creëren in de huid. Dit geeft een meer egaler effect dan de hairstrokes die alleen maar plaatselijke haartjes geeft.

Deze techniek heeft een langere houdbaarheid en hier hoef je ook geen make-up meer over te gebruiken.
Let wel op, dit is geen vervanging van een hevige wenkbrauw make-up. Make-up ligt OP de huid en deze techniek IN de huid dus nog steeds een doffer effect dan met make-up.

OMBRE BROWS

Bij ombré gaan we een strakke staart creëren en een zacht begin, deze wordt mooi overgevloeid zoals een ombré kleur. Dit is een natuurlijk effect van de schaduw techniek. Bij powder brows gebruiken we dezelfde techniek alleen schaduwen we de voorkant heel strak in zodat je een super getekend effect krijgt, Dit is helemaal niet meer natuurlijk en ideaal voor diegene die het graag intens wil.

Brow: Diensten
Long Lashes

GRATIS CONSULTATIE

Maak je afspraak voor je
GRATIS consultatie
Microblading of Microshading

Brow: Citaat

Andere wenkbrauwbehandelingen

Gezonde oplossingen, op maat gemaakt

IMG_1225.JPG

Henna Brows

Indien je niet in aanmerking komt voor Microblading of Microshading

Met deze treatment gaan we de wenkbrauwen kleuren met een natuurlijk pigment genaamd Henna! We hebben hier tal van kleuren in en we mixen deze tot we de ideale kleur hebben voor jou huidtype en haarkleur, eenmaal als de henna is aangebracht laten we dit een 15 minuten inwerken en werken we de wenkbrauwen verder af met onze shapingskills. Dan gaan we de wenkbrauwen waxen met een super zachte wax maar opgelet als je nog nooit je wenkbrauwen hebt laten waxen, dan kan het zijn dat de eerste keren je een reactie op de huid zal krijgen, dit is zeer onschuldig en zal na een paar uurtjes ook weer verdwijnen.

IMG_1224.JPG

Brow Shaping

Hoe gaan we te werk?

Het enige waar jij voor moet zorgen is dat wij genoeg haartjes hebben om je een mooi resultaat te geven en daarom is het best om voor je afspraak bij ons 3 à 4 weken niet te epileren aan je wenkbrauwen.


Hoe gaan we van start?

1. Intake gesprek over jouw wensen

2. Professionele analyse van je gezicht en wenkbrauwen

  • Gelaatsuitdrukking

  • Kleur

  • Vorm van je gelaat

  • Conditie van je wenkbrauwen

3. Kleuren: verdonkeren of pigment geven aan de donshaartjes

4. Wenkbrauwen meten

5. Uittekenen van de vorm

6. Haartjes waxen

7. Perfectioneren met het pincet

8. Wegnemen van de donshaartjes

9. De huid kalmeren met een lotion

Brow: Diensten

Beoordelingen van klanten

Alle beoordelingen
Brow: Recensies

Topmevrouwtje!! Ik heb lang getwijfeld maar ik ben meer dan tevreden. 👌👌🤩🤩

Vanessa Moens

bottom of page