top of page

BEAUTY

Een mooie dagmake-up, avond-make-up of alleen wat contouring, etc... Onze Brow Bar & Beauty specialiste bekijkt samen met jou welke look perfect voor je is.

Maar ook je nagels mogen er mooi bijzijn. Dit kan naturel, gekleurd of french gedaan worden.

Beauty: Diensten

Make-up diensten

Breng het mooiste naar boven met een dag of avond make-up

Dag make-up

Ben je niet gewend om veel make-up te dragen maar wil je toch eens mooi opgemaakt de deur uit gaan? Kies dan voor een dag make-up want een subtiele look is soms genoeg om al een verschil te maken.

Wat gebeurt er wanneer je een dag make-up laat uitvoeren?

 • Het aanbrengen van de dagcrème aangepast aan het huidtype. Dit om de huid te beschermen tegen de pigmenten van de make-up.

 • Primer, dit zorgt ervoor dat je een extra laagje tussen je verzorging (dagcrème) en make-up hebt. Dit om de huid extra te beschermen, maar ook om een schilferige huid extra te voeden, grotere open poriën af te sluiten zodat de make-up deze niet gaat verstoppen, en te voorkomen dat je make-up in de fijne lijntjes blijft zitten. Kortom je make-up gaat mooier uitkomen en langer blijven.

 • Lichte kleuren oogschaduw

 • Fijne en dunne eyeliner

 • Licht accentueren van de wenkbrauwen

 • Mascara

 • Blush in een lichte en natuurlijke tint

 • Lipgloss of lippenstift in een zachte en natuurlijke kleur

Avond make-up

Heb je een avondje uit gepland en mag het al eens wat extra zijn? Kies dan voor de avond make-up, deze intense look bestaat eruit dat de basis een smokey eye effect heeft. Bij deze optie is het ook mogelijk om een volledige rij wimpers erbij te kopen.

Net als bij de dagmake-up maken we gebruik van:

 • Dagcrème aangepast aan het huidtype

 • Primer

 • Foundation en poeder aangepast aan de huidskleur

 
Wat is er extra bij een avond make-up?

 • De oogmake-up basis wordt uitgevoerd met een oogpotlood om de oogschaduwkleuren nog intenser te maken

 • De eyeliner is meer aanwezig en zichtbaar (wing eyeliner kan ook)

 • De wenkbrauwen worden gecorrigeerd indien nodig en aangezet met wenkbrauwpoeder

 • Bij de blush kiezen we voor meer uitgesproken kleuren

 • Ook de lippen worden met opvallendere kleuren en waterproof lipliners opgemaakt

 • Als kers op de taart maken we bij een avondmake-up ook gebruik van contouring indien gewenst. Dit betekent dat we de gelaatsvorm gaan corrigeren door te werken met donkere en lichte bruine of beige tinten concealer.

Beauty: Diensten

Gellak/Gelish

Gellak is een semi-permanente nagellak. Deze lak wordt aangebracht op de natuurlijke nagels en vervolgens uitgehard onder een LED lamp. Gellak kan (indien gewenst) door uzelf verwijderd worden.

Voordelen:
- bladert niet af zoals gewone nagellak.
- heeft een natuurlijk uitzicht, is niet zo dik als gel.
- geeft de nagel wat extra stevigheid.

Nadelen:
- Indien u breekbare nagels heeft of langere nagels wenst, adviseer ik gelnagels i.p.v. gellak omdat deze nog meer stevigheid bieden.

Gellak is ideaal voor mensen met korte nagels of mensen met lange stevige nagels.

Beauty: Diensten
gel color.jpg
nails foto_edited.jpg
Beauty: Diensten

GELNAGELS

Lange of korte nagels?

Breken, scheuren of splijten uw nagels? Bent u nagelbijter of wilt u gewoon mooie en verzorgde nagels waar u zelf weinig werk aan heeft ? Dan zijn gelnagels de ideale oplossing voor u!

Je eigen nagels, hoe kort deze ook zijn, kunnen gelakt worden met gel. Doordat je nagels niet breken zullen je nagels groeien. Tijdens de volgende behandeling kan u kiezen of u uw nagels opnieuw kort wenst of u deze nieuwe lengte graag wenst te behouden. Wenst u van de ene op andere dag langere nagels, dan worden deze verlengt met een sjabloon.

Welke afwerkingen zijn er mogelijk?

Naturel

Op uw nagels komt er een transparante gel, waaronder de nagel zelf blijft doorschijnen. Uw handen blijven er dus goed en mooi uitzien zonder dat u een onnatuurlijke look creëert voor uw handen.

Colour

Met een gekleurde gel lijkt het of je nagels gelakt zijn. Weken lang mooie gelakte nagels, zonder deze dagelijks te moeten herlakken.

French

Een stijlvolle zachtroze vulling met een witte nagelrand. Je nagels zijn proper en verzorgd.

Verwijderen

Afgebroken of afgebeten nagel(s)? Spring even binnen en we halen de andere gelnagels proper weg.

Wil je meer weten over hoe onze persoonlijke services jou kunnen helpen? Neem vandaag nog contact op.

Beauty: Diensten

Wimperextensions

Er wordt gewerkt met de topkwaliteit wimperextensions voor het beste resultaat. De extensions zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimperextensions, welke een mooie en natuurlijke uitstraling geeft. 

Een nieuwe set wimperverlenging duurt ongeveer twee uur. Er zijn 2 verschillende technieken en soorten, de 'one by one' techniek en de 3D volume techniek (ook wel russian volume genoemd). Bij de 'one by one' techniek worden de wimperextensions één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm. Bij de 3D volume techniek kan met tot 9 wimpers per wimperhaar bevestigen waardoor je mooie en volume wimpers krijgt.


Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes en blijven circa 5-6 weken zitten, afhankelijke van de natuurlijke groei van jouw eigen wimpers. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

Beauty: Welkom

Veelgestelde vragen

Waarom is het verstandig mijn wimpers binnen 3 á 4 weken bij te vullen?

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers: valt een natuurlijke wimper uit, dan ben je de aangebrachte wimperextension ook kwijt. Om dus een volle rij wimpers te houden, laat je ze om de zoveel weken bijvullen.De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijke wimper is 8 weken, deze cyclus verschilt per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van deze cyclus, aangezien we 1 tot 3 wimpers per dag verliezen is het aan te raden om de set na een week of 3 bij te vullen.

Kan ik mascara op mijn wimperextensions aanbrengen?

De wimperextensions geven je wimpers een lange en volle look. De meeste mensen zullen mascara dus niet nodig vinden. Heb je liever toch een extra laagje mascara op? Gebruik dan een mascara op waterbasis. Waterproof mascara’s en mascara’s op oliebasis worden afgeraden. Breng de mascara alleen aan op de uiteinden van je wimpers, dus niet bij de wimper aanzet. Dit is onnodig en kan de lijm beschadigen.
Zorg er echter wel voor dat je je make-up met een milde reiniging verwijderd. Het beste is om je make-up, onder de douche, met een speciale facewash + brush te verwijderen. Reinigingslotions op oliebasis worden sterk afgeraden, daar de olie de wimperlijm doet oplossen.

Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

- Laat de wimpers de eerste 24 uur niet in contact komen met water, zodat de lijm voldoende uit kan harden.
- Wrijf niet al te hard in de ogen en trek niet aan de wimpers.
- Gebruik geen wimperkrullers, hierdoor kunnen de wimperextensions afbreken.
- Gebruik geen make-up (removers) op oliebasis, de olie kan de lijm doen laten oplossen.


Beauty: Diensten
bottom of page